Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla bra program under sommaren går mot sitt slut....


Slut

Idag tisdag
tar allsången
på skansen
slut....

Morden i
Midsomer tar
slut....

Igår tog
sommartorpet
slut....

Det känns
som att
då tar även
sommaren
slut....

hur är det
då något
tagit slut...

jo det är
tomt och
man känner
en saknad
efter sommaren
på nytt....

men allt
är ju inte
slut...
nu börjar
sommar-OS...
så håll ut....

080805




Fri vers av sajo
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-05 17:17



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej sajo!

Jag hoppas att sommaren inte riktigt är slut än... Får hoppas på någon framgång i OS av våra olympier. Hälsar vännen fredrik
2008-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer inte att sakna de programmen och tar fullständigt avstånd från sommar-OS.
Men jag kommer att sakna sommaren.
Det gör jag redan nu.
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

sajo