Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderlätta vingslag

Som en fjärils fjäderlätta
vingslag
berörde du mig

I ögonvrån
försvann
du lika
fort
som du kom

10 sekunders
vacker upplevelse
är
historia




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-07-18 08:01



Bookmark and Share


    Kevin
vackert!
2005-07-18

    Mejja
Det vackra som fladdrar förbi. Sekundsnabbt. Och svårfångat.
Ja om det ändå vore så med bekymren.
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan