Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungt

Disharmoniska toner i tystnad
fotsteg
som hörs för högt

Blickar som ej orkar mötas
innestängda
ord
som redan sagts

En tyngd
för tung att bära
kramp i vaderna ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-07-18 09:05



Bookmark and Share


  Rachel Roth
bra fångat om en tung atmosfär
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan