Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högmod går före fall...


ett litet klokord 11


Den stolte bryts av

Den ödmjuke

är böjbar




Övriga genrer av Marreb
Läst 518 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-06 23:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
sant och stort....
2008-08-07

    eva m h
Jag är böjd
att hålla med dig! :-)

(kunde inte låta bli!)
2008-08-06

  Sofie Viktoria
Den ödmjuke är böjbar.. Huvudet på spiken!
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb