Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några jättevackra formuleringar som fanns i den bok jag just nu läser (vingklippt ängel)


vackert


"Att jag skulle kunna förvandla
mitt hjärta till glas
men ändå våga lägga det
i din hand
är inte det magi?"

"Du gör min värld vacker!" ropar jag till Karin och vi fortsätter att dansa. Även när allt känns meningslöst betyder hon något.

Hon lyser upp mörkret med sina ögon, hon värmer mig i kylan med sitt leende."




Övriga genrer av Marreb
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-08 22:07



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Det där är en bok som gör ont att läsa. Men dessa rader är verkligen vackra.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb