Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och lukta

Utanför fönstret
pågår livet

Men jag trivs mycket bättre
här i fantasin
( där man kan lukta på möjligheterna )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-07-18 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan