Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopp te?

Vill du ha en kopp te?
Ja, jag menar en kopp te.
Vill du växla ett par ord i mitt kök,
även fast timmen är sen.
Jag begär inget mer.
Allt jag vill är att växla ett par ord, över en kopp te.
Ja, jag vet det är ovanligt,
men jag vill höra dina ord, inget mer,
även fast timmen är sen.
Ja, jag begär inget mer.
Lita på vad du ser, även fast timmen är sen.
Det finns fortfarande en sån som jag kvar.
En som inte vill ha mer, än en kopp te.
Så, vill du följa med?




Fri vers av JennyJ
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-07 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JennyJ

Senast publicerade
Möt mig.
Om.
Kopp te?
* Se alla