Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att älska någon, kanske man kan säga.


Om.

Om du var solen, skulle jag sola mig i din glans.
Om du var ett regnväder, skulle jag fånga varända droppe.

Du står alltid kvar, och väntar på mig.
Jag kommer alltid tillbaka för att hämta dig.

Om du var livet, skulle jag leva det,
om du bara levde i dag, skulle jag leva för dig i morgon.

Om du kan älska livet, så som jag älskar dig.
Jag ger dig allt jag känner.
Du tog chansen att älska mig,
för jag älskar dig villkorslöst.

Om du var ett sår, skulle jag läka dig,
om du var en äng, skulle jag vara dina blommor.
Om du var reglerna, skulle jag vara den som följde dem.




Fri vers av JennyJ
Läst 167 gånger
Publicerad 2008-08-07 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JennyJ

Senast publicerade
Möt mig.
Om.
Kopp te?
* Se alla