Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här är det ofta för mig....


Orden blir till en text

På väg till
arbetsträningen
i min bil...

eller då
jag håller
på med
fotografering,
ja oavsett
vad jag
håller på med....

så plötsligt
finns bara
orden där...

det är då
alla mina
sinnen bearbetar
orden till
en text....

jag skriver
ned texten
på ett papper
och bearbetar
den så den
går att läsa...

till slut hamnar
den här...
på en sida
som många
av oss håller
så kär.....

på poeter.se...
som så mycket
vackra ord och
bilder har att
ge....

080807




Fri vers av sajo
Läst 200 gånger
Publicerad 2008-08-07 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo