Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här har dagen varit....


Min väderrapport

Väderrapport
för dagen
har varit
regntunga
skyar....

lätt duggregn
är det nu
och sexton
varma grader
har vi under
dagen haft...

min barometer
visar att det
blir fortsatt
ostadigt,
så under
morgondagen
får vi säkert
användning
av paraply...

min väderrapport
syns inte i
teve, hörs
inte i radio
men den finns
på denna sida....

080807




Fri vers av sajo
Läst 178 gånger
Publicerad 2008-08-07 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo