Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmm

lockade kyssar och smekande fingar

krulliga tover och små droppar

djupa stön och fläckiga lakan

skäggstubb som rispar och klädhögar

Du måste lärar dig att knäppa upp en bh. Jag gör det själv.

djupa suckar och trötta blicka

slingrande kroppar och klet

mysiga smack och nakna rumpor

smått fnitter och tunga ögonlock

Kunde du inte tagit av dig strumporna iaf?




Fri vers av Challe Balle
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-07 19:56



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Bra skrivet med humor.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Challe Balle
Challe Balle