Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var så det kändes för ett tag sedan när allt kändes som om det föll samman


Rispad själ

Du dunkar huvudet mot väggen,
som i ett desperat försök att undfly din verklighet,
men du gör det bara när jag inte ser,
när jag går ut ifrån rummet,
för det är mig du flyr ifrån,
det är jag som skadar dig;
rispar dig i själen så djupt att du inte längre vet vem du är.

Samtidigt…

Jag gråter i rummet bredvid när du inte ser,
för jag vet att jag sårar dig,
jag vet…
alla dina böner,
alla dina tankar,
allt ditt hopp,
ditt desperata försök till en framtid med mig,
men jag bara krossar och ruinerar allt,
trots att jag inte vill.

Min själ; rispades innan din…




Fri vers av Carin
Läst 1114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-07-18 13:59



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
Riktigt bra,
snyggt skrivet
och du fångar verkligen
känslan av att såra någon
trots att man inte vill,
för man sårar sig själv lika väl.
2010-01-27

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ovanligt att läsa en dikt från den som sårars synvinkel om jag förstår den rätt, verkligen skönt att höra ångern finns där. bra skrivit!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin