Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i första ögonkastet:P

Många tror ju på kärlek i första ögonkastet och det gör jag också.
asså vad e kärlek i första ögonkastet entligen?
asså varför blir man kär i första ögonkastet!
tänker man inte på det eller?
man blir bara kär inågon som man tror att men kan leva med livet ut?
asså jag vet ingen som har hittat någon och blivit
tillsammans med den tills att man blir vuxen??!!!!

Men det har hänt för mig
att jag har hittat någon
och om han inte vill ha mig
längre men jag kommer att aldrig
sluta gilla han för när han inet
ville ha mig så
var jag så stark och höll kvar med han
och nu så e vi tillsammans igen:)
det var min livs störrsat kärlek ochh dag som har hänt mig(L)(L)(L)




Fri vers av Natis
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 21:35



Bookmark and Share


  aol
underbart
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Natis
Natis