Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag tänker

när jag tänker så ser jag en ledsen liten flicka
som sitter i ett litet hörn med en liten liten filt på sig
och gråter ingen vet varför hon gråter.
hon är helt svart under ögonen. allting ringer neer till halsen
hon har inga kompisar och henner föräldrar har skilt sig så hon bor bara hos sin pappa som driker hela tiden
och bryr sig inte om henne.
hon tänker ska jag hämta en kniv eller ett snöre som hon ska hänga i tacket vem vet , ingen




Fri vers av Natis
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natis
Natis