Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten handlar om/ tillägnas min 11-åriga syster, som är så ENORMT mogen och intelligent för sin ålder. Nästan lite för mycket, så det resulterar i att hon tänker på så mycket, att hon inte har tid att vara liten.


Little princess in darkness

Little princess in darkness.
Madeleine du vet väl att jag uppskattar orden jag fick av dig?
Du sa "Jag är ledsen att du mår dåligt, men hade du inte gjort det hade inte du, blivit du". Dina ord är så mycket starkare än de som försökt göra oss illa, och dina ord är så stora, men kommer från en så liten kropp. Det gör mig nästan ont, att jag inte har förklarat för dig, men du har ändå fattat, och har gjort det bara efter att ha sett mina ögon. Ledsna ögon. Du har fattat det som myndigheterna, och vår mamma, och pappa aldrig lyckats förstå. Förstår du vad detta innebär, syster? Du är lite för smart, så du blir the little princess in darkness, och du är där tillsammans med mig. Det är inget negativt, nej nej, det är bara det att vi är en liten grupp människor som förstår det alla andra aldrig har fattat.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-08 12:19



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket nära mycket ömsint till din syster...rubriken är fantastiskt snygg och säger så mycket...!!!!!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson