Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OS


OS

OS är bra,det är bäst.
Men om det inte går är allting pest.
Hoppas svergie vinner nån gång.
då ska jag sjunga en sång.




Fri vers av simme337
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-08 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

simme337