Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

s o s

jag skrek efter hjälp men ingen kom,inget hände.
det ända som hände var att jag kände.
att mitt minne försvann som om det var en lös tand.
jag kände en hand.
den tog tag i mej och tog mej i sin famn.
jag hörde hur nån börja prata,
jag såg en präst som gapa,
jag såg min familj gråta,
jag titta vem som låg i kistan,
det var jag,
jag blev helt stum och allt försvann,
bara så, kände jag en hand...




Fri vers av simme337
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

simme337