Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lycka


ord

Ett ord kan säga så mycket.
Ett ord kan såra.
Ett ord kan göra en rasande.
Ett ord kan hjälpa.
Jag vill att dina ord ska säga allt detta, men inte jämnt.
Man måste få bråka och vara lyckliga ihop och ändå förstå varandra,
vara lyckliga och sorgsna ihop.




Fri vers av Mysifer
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-09 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysifer
Mysifer