Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Vem är du?
Jag hör dig
men jag ser dig inte
du talar till mig
du talar om vad jag ska göra
du talar om vad jag inte ska göra
men du syns aldrig
Vem är du?
Du skrämmer mig ibland
du hjälper mig ibland
men du vill att jag ska göra en del
saker som jag inte vill
då blir du alltid sur
då talar du inte till mig på flera dar
men sen är du så snäll mot mig
du grälar inte på mig
du talar hela tiden om vad duktig jag är
du ger mig självförtroendet åter
Vem är du?
Du som inte syns men hörs
du som ingen annan kan se
du som ingen annan kan höra
vad ska jag göra
jag blir inte av med dig
du stör mig
Vem är du?
Du som bara får mig att göra dumma saker
saker som jag inte vill göra
du som alltid finns i mitt öra
du som jag tror är djävulen
som krypit in i mitt öra
Nej, jag vill inte mer höra
Försvinn ur mitt öra
Nu tar jag min medicin
sen är jag fri en stund
från din tortyr
Så försvinn nu!
Vem du nu är!




Fri vers av GeBe WaSeKa
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 19:40



Bookmark and Share


    Vickin
Många bra frågor, tänk om man alltid hade svaren... Det var fint!
2008-08-09

    Jojjan
Och med det menar jag styckesindelning.
2008-08-09

    Jojjan
Bra skrivet, skulle behövas lite radbrytningar bara :)
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

GeBe WaSeKa