Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår i augusti

 

Grav glädjechock

Tusen blommor och blad

slog ut i min själs trädgårdar

per sekund

när jag såg ditt ansikte

för första gången

Sädesledaren kröker sej

när jag känner in dej

Vi dricker ett varmt ljus

i en kyss som inte tar slut



Det är vår i augusti
!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-09 21:53



Bookmark and Share


  VITRIOL
"Vi dricker ett varmt ljus

i en kyss som inte tar slut"

Ljuvligt.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP