Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte förrän kroppsvärmen ...

Så sliter vi
loss kläderna
inte ens stormen
Gudrun
kan jämföras
med denna
intensitet,
men här faller inte träd,
här faller
två
stycken tätt inslingrande i varandra
och släpper inte taget
förrän
kroppsvärmen
kylnar av ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-07-18 21:40



Bookmark and Share


  Martina_T
Fin!
2005-07-26

    BrokenHearted
haha
"Gudrun"

din dikt ar jattefin ( forlat att jag skrattar men varje gang jag laser stormen Gudrun sa kommer jag att tanka pa Schyman thihihi ; )

fint :)
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan