Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insirerad av en vän som jag har kommit tilbacka i kontact med, men när du läsa detta (du vet vem du är... eller du komma att kunna räkna ut det) du behöva inte vara orolig jag bara utnytja dig, eller tankar runt dig som en inspirations källa. så kram på d


Om du bara visste

Om du bara visste
Om jag bara vågade
Men jag komma aldrig att säger
Det jag vägra erkänna

Fast du kanske redan ana
Men välja att inte tro
Det kan vara lättare att förneka
Det man inte vill ser

Men
Om
Om bara….

Jag både tackar dig
För dem drömmar du har gett min fantasi
Hur jag har fått känna mig
Så förälskad, så lycklig, så FRI




Fri vers av mark
Läst 556 gånger
Publicerad 2005-07-18 23:15



Bookmark and Share


  Propella
Hur kan jag ha missat den här?! *arg*

"Om du bara visste
Om jag bara vågade
Men jag komma aldrig att säger
Det jag vägra erkänna"

Herregud den är ju fantastisk! Och mer än så. Alla superlativ du kan tänka dig.
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

mark
mark