Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan blir kär många gånger om dagen, jag älskar det romantiska i kärlekens första stund, då drömmarna har inga gränser. Detta hände ca1mil fr Ljungbyhed föra sommaren. Dem sista 2 verser är till er kära läsare vad tycker ni jag borde göra…


Shire Horse


Det var i somras när jag först såg dig
På din vackra Shire häst
Men det var inte han som förtrollade mig
När vi pratade som mest

Du har en glöd
Sådana livsglädje
Åh att få blir bön hörd
Att vara den som dela det

Utanför affären satt vi
& pratade en stund
Ingenting anade ni
Att jag inte skulle sova en blund

Ensam & resande
Om dig skulle jag drömma
Nästan retsamt påfrestande
När ingenting kunde hända

Jag vet inte ditt namn
Trotts att det var något du sa
Inte ens ditt hem
Så förtrollad jag var

& nu sitter jag här & önskar
Att få ser dig en gång till
Så långt ifrån ängarnas grönska
Är det det enda jag vill

Har hon redan karl
Är hon lycklig med mannen
Ingen ring såg jag
På denna vackra kvinnan

Jag kan ta reda på den stall hon bor vid
Jag sa facitiskt att jag ville kolla på hästarna igen
Eller borde jag låta drömmarna vila i frid
Jag kan ändå inte ta med mig den än






Fri vers av mark
Läst 631 gånger
Publicerad 2005-12-25 07:10



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Väldigt vackert!
2006-02-28

  Pulsatilla
Skön förtrollning!!!
;}
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

mark
mark