Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av min egen oro över hur när det har varit ett tag sen ens sista förhålande att man antingen rusa stressande inn i sitt nästa & skräma bort den \"eventuella\" eller hålla så hårt i tyglarna att dem tröttna på att vänta, jag tillhör det förstnäm


Tilbacka i \"spellet\"

Var ligger gränsen
Mellan desperation & längtan
Jag vill inte överträder den
Med det intryck jag lämna fram
Så länge som jag har saknat
E svårt att inte vara intensiv
Alla morgnar jag har vaknat
& velat har dig i mitt liv

& nu vill jag inte släppa dig
Även om jag vill ge oss tid
& dem känslor som du väckte i mig
E allt anat än i frid

Jag vill bara säga detta
För att hjälpa dig förstå
Att även Om det känns som om jag stressa
Att du stanna kvar ändå

För att min hjärna & mitt hjärta
Är bara i otakt
Detta retlig frustration & smärta
Fast nu har jag fått detta sagt

Jag tror att i framtiden
Komma vi ditt vi ska
Jag tror att som jag ser dem
Uppfyller du varje dröm jag har

Så om du också känna,
det här
Så underbart
& snart är vi där




Fri vers av mark
Läst 560 gånger
Publicerad 2005-07-27 09:07



Bookmark and Share


  JMR
Tänk om vi kunde styra varnadra, vad lätt allt skulle vara.
2005-07-27

  Jojo
Vilken vacker kärleksförklaring! Ljuvlig läsning trots lite stavfel...
2005-07-27
  > Nästa text
< Föregående

mark
mark