Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter så många år....


KOL

Minns dig
sedan jag
var litet
barn...

hur du
med min
farmor
bodde granne....

alltid i ditt
kök låg
rökens dimma
tät, en stor
pipa du stoppade
och
snart luktade
det rök....

diagnosen
KOL du fick...
under många
år du nu
kämpat,
med tung
andning,
astmamediciner
och sjukhusvård....

men idag
fick jag ett
besked
att du från
jordelivet
vandrat
och du finns
ej mer....

080810




Fri vers av sajo
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-10 20:48



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hemsk sjukdom min mamma har KOL :(
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo