Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förut publicerad under annat namn - arbetar med ny "BOK".


ORDEN



Då orden kostar så mycken möda
väljer jag de allra vackraste
de tunt utflytande laverande
de tungt droppande guldfärgade.
Jag skyr de onda orden
sparar dem till senare
då kanske flera krafter
föder större vrede.
Nu gäller att samla
att sanka i lada
mot bittra tider
all skönhets lisa
all mognads tröst.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-11 13:34

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
sanka? nytt ord för mig!
2008-08-17

    ej medlem längre
Det var en vacker programförklaring. Trots att den är kanske otidsenlig är den väl värd att följa ...
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP