Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mörka

I den mörka orkanens
hänsynslösa kraft

Vilar det ljusa hoppet
på obestämd tid ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 351 gånger
Publicerad 2004-05-08 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan