Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att hitta vänskap och sakna den.


Resa

Igår gick jag i skogen
Strövade ensam i snön
Sökte efter mig själv
Kalla var mina fingrar
Men kallast var mitt hjärta

Idag red jag på steppen
Och du var brevid mig
Skratta gjorde vi
Nära bortom blod
Drömde om vår framtid

Imorgon simmar jag i havet
långt bort ifrån dig
Land syns ingenstans
Men det gör inget
Det är dig jag saknar




Fri vers av Kyrassiären
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-11 14:43



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" Det är dig jag saknar "

Så vackert!
2008-08-20

    noper
bokmärkt min vän. Vi ses där tiden tycks existera, där verkligheten tycks tränga sig på, vi ses imorgon!
2008-08-11

  Havsbris
så ödmjukt fint och
elegant,
nästan som en kärleks
förklaring från yngre
tider, skolas tid ;o)

gör mig le varmt och
även drömma ;o)

tack och lycka till,
du ska hitta det
du letar efter ;o)!!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Kyrassiären