Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att det är svårt att begrava dåliga vanor.


Den sista

Vem kunde tro att det var så svårt att ta det sista...
ett sista slag
ett sista andetag
Vem kunde gissa att stunden då man lyckats var så tung...
Ett sista steg
En sista tablett
Vem vet var mitt livs vägar skall gå?
Enbart jag har kunnat bära min börda
Enbart jag kan besegra mina demoner




Fri vers av Kyrassiären
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-01 17:42



Bookmark and Share


    noper
Sjukt vackert, orden väger!
2008-12-03

  Sladjana Zubcevic
"Enbart jag har kunnat bära min börda"
Underbart skrivet.
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Kyrassiären