Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnen jag är faster är på besök hos min mor....


De blommiga gummistövlarna

I mitt
barndomshem
står ett par
gummistövlar
med
blommor på...

min mamma
tycker om
blommor
så det är
hennes
blommiga
stövlar....

Tilda 2 år
säger plötsligt
till min mamma
lyft i mig
i dom där
och pekar på
de blommiga
stövlarna....

i stövlarna
hon försvinner
ner så det
är inte så
lätt att
kunna gå...

men nöjd
är hon och
ett par
blommiga
stövlar vill
hon också
ha....

080811




Fri vers av sajo
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 16:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbar skildring
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo