Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min nya

Det finns inget kvar
allt är inplastat
bakom en grå dörr

där har jag lagt vårat liv

Ibland kommer du tillbaka till mig
stönar i min nacke
svettigt
stöter hårt

sedan vaknar jag och skäms
för jag har en ny




Övriga genrer av lisabeth
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-08-11 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth