Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt i berget lyser sången




Du kära sport av ljus
eftertankar på motorvägen
gå din egen väg
gå in i ljuset
vi brottades i skogen
och kom äntligen igenom berget
sen på begravningen så jublade vi
inombords åt döden
katterna gick mest och log åt att
bensinen var så jävla dyr
fantomen på operan
och tintin var ett par
de bodde på södermalm
och skulle rädda världsjälen
stefan holm tar 2,38 i finalen
så stor en människa är
så ofattbart stor
finns det någon som älskar någon
i den här världen
eller är det bara snick snack
alibi för man är så fast i centrifugens hypnos
mamma grät på telefonsvararen
men hur länge orkar hoppet leva
kärleken överlever inte vadsomhelst
most people are hell
cornelis wreeswijk kom och drick öl
jag är fyrtiotre
jag gör min grej
KYREUS... skit i dom där som plågar dej här
låt dom inte ta ner dej
du är för bra
för värdefull
Dan San... lycka till med nya jobbet!
Tack för en trevlig om än lite väl lång natt senast
Hör av dej
Cris... du gör mej glad
Michaela... var får du all din värme ifrån
Kära skrivvänner och övriga Poeter
skriv från själen
försätt er i trance
spräng förbud och gränser
Mare... du skriver så härligt
Jag har så vackra ögon sa ylva eggehorn i en dröm
tänk om jag kunde se det
jorden singlar sin bana
kärleken tänds och släcks
ansikten brinner och slocknar
mitt i varje själ ett paradis
antingen vaket eller sovande
varför kysser vi inte varandra
väcker varandra med smekningar av hopp
djupt i berget lyser sången




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-12 02:40



Bookmark and Share


  Cris
Vacker titel.. värdefull text.
2008-08-12

  glittertindra
precis.. skriv av hjärtat.. skriv... det är skapande från ens inre..
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP