Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina döttrar

Tuggar i mig dagen sakta
smälter lite trögt på
natten,
vaknar med halva gårdagen
osmält
lite grinig äter jag endast en halv fralla
med smör på

Måste få lite fart på
livet,
lite 1234 rockn roll
fast det är klart
bajsblöjor
och skrikiga barn
är ju ochså lite rockn roll,
dom behöver ingen inräkning
det är bara konstant fett ös !

Med röda öron
och tålamod
som en
hungrig ryss
klipper dom plötsligt av stubinen
med
kärlekskramar och skratt,
mina två underbara
döttrar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-07-19 19:03



Bookmark and Share


    Evelyn
vilken söt.
den här texten får mig att både längta och frukta min vuxenhet och de barn som vuxenskap innebär.
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan