Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tangentbordsabstinens !

Imorgon
åker jag till Stockholm
och tangentbordet
lämnas
ensam hemma

Har redan
börjat frukta
för
tangentbordsabstinens,
spända svettiga nervöst
tappande fingrar,
tics i fingertoppar
( det kanske rent av
blir näspelningsterapi )
hujedamej
ska stilla den
värsta ångesten
med skärgårdsåkning i motorbåt
och kall öl i min hand

Farväl
du kära
tangentbordsälsklingspusspusskram !
( vi ses igen )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-07-19 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan