Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt själarna andas

 

Tänj inte på gränsen

i själars landskap

låt det liv som finns där

dansa fritt

mellan

silkestunna

slöjors vindspel

 Se

där porlar bäcken

som musik

till ord som aldrig fattas

 

Se

där ligger närhets skepnad

som ett hägn

av väldoft

 

Förunderlig

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-13 06:48



Bookmark and Share


  ninfea VIP
Så fin!
2014-11-08

  Margithe VIP
Bra, ljuvlig man ser allt framför sig. ger längtan
2008-08-13

  Kristina Olsson
elegant text, med djupare mening.
Låt oss dansa fritt och inte binda varandra onödigt hårt.
Vackert!
2008-08-13

  J A Nicander
Varma ord, stark beröring och ett vackert tillägnande.
2008-08-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Låt själarna
dansa fritt
så blir deras
liv Ditt! Så väl
gott och fint
skrivet!!!!!
*********
2008-08-13

  Lena K Nilsson VIP
Tänkvärda och mycket vackra ord!
2008-08-13

  anits VIP
Underbar dikt
mycket täkvärd
2008-08-13

  Sladjana Zubcevic
U N D E R B A R T
2008-08-13

  Larz Gustafsson VIP
En extremt vacker dikt med en viktig förmaning/uppmaning/vädjan inbakad i sig.
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP