Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara svetten som rinner!

Flickan och pojken går hand i hand.
De snackar om allt mellan hav och land.
Men plötsligt ser flickan att pojken inte svarar. Han går tyst och bara tänker.
Hon upptäcker också att något vid hans öga blänker.
"Gråter du?", frågar flickan, medans hon över blygsamheten att fråga, vinner.
"Nej", svarar pojken, "det är bara svetten som rinner".
Flickan vet att han ljuger, men hon tycker om honom för mycket för att låta bli att förlåta.
Och pojken tänker att "Tur hon gick på det", för han vet ju att pojkar inte får gråta.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-13 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson