Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han går ut på natten

Han går ut på natten,
för han kan inte gå ut på dagen.
För han är skygg, så skygg, och aktar sig noga för slagen.
Slagen mot honom som var borde våld, och ord.
Det var orden som gjorde ondast, för de var dem han inte förstod.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-13 19:09



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så grymma ord kan vara...Du fångar en svår situation här .
2008-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Ord är alltid värre.
2008-08-13

  André Esbjörnson
men där i nattens mörker
kanske en vänlig stämma
viskar
ord
du vill förstå
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson