Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kast med liten värld

Futurismen

morgondagens död

lusten lever




Bunden vers (Haiku) av Ola Rydberg
Läst 1222 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-13 19:29



Bookmark and Share


  desert star
aha ok det var haiku.. då fattar jag
2012-10-13

  desert star
svårt att fatta vad du menar här.. det är liksom mest lösryckta saker.. men jag tänker att om du utvecklar det så kan det bli en grym dikt
2012-10-13

  katastrofromantiker
Lite kluven.
Inte så att jag inte tycker om orden!
Men inför innebörden.
Gillar motsägelsefullheten.
2012-03-28

  dead_prez
underbar
2012-02-07

  enaning
ah. colt
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan