Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är en bonus!



Allt kommer att sluta bra
Allt kommer att bli som det ska

Det okända bortom hinsides skrämmer dej
Men jag säjer: Kärleken är ointaglig.

Döden är en ren bonus
Boka tid på fonus!

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-14 03:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Riktigt bra - verkligen mitt i prick
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP