Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet ..

Livet är salt

Livet är sött

Livet är hårt

Livet är gött

Livet är svart

Livet är ljust

Livet är tydligt

Men ibland ganska diffust

Livet är kärlek

Ibland är det hat

Livet är

en livslång kamrat ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 361 gånger
Publicerad 2004-05-08 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan