Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmar blir till dagar


Timmar blir till dagar.
Kan du inte ringa snart.
Vet att ja har sårat och svikit dig.
Du va min ända ängel men nu e allt förstört.

Alla dagar utan dig känns så toma.
Tänker på alla våra minnen vi har delat men nu finns dom ej kvar.
Krossat ditt hjärta varje gång.
Snälla säg att du kan förlåta?

Vi ses aldrig pratar sällan.
Vet att du hatar mig.
Alla dagar vi delade de va min lyckligaste dagarna i mitt liv.

Sitter me ett halvt hjärta.
Filmen ja såg du hade huvudrollen alla filmer har ett slut men slutar inte som den här.
Väntar förjävas på att du ska ringa men ingen idé när timmar blir till dagar.
Sknar de vi hade och de vi hade gjort.

Fatta att ja älskar dig.
Han e den ja vill ha men kommer aldrig att bli vi två.




Fri vers av Jessica B
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-08-14 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B