Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lämnade drömmarna isen och kylan för att va med Dig


Tillflykt

Du hittar inte hem
har tappat bort Dig själv
Det är inte rätt
så många behöver Dig nu
som Jag och Du
och dom
och alla andra

Kan inte låta det va
det stör min sömn
i en annan stad
var Du som Jag

För Jag lämnade tiden åt sitt eget öde
Jag lämnade sången och livet jag hade
För att va me Dig

Jag lämnade solen och vintern
och havet
Jag lämnade drömmarna
isen och kylan
för att va med Dig
Du värmde Mig

Jag kan verka hård
men Jag menar väl
Det som hände Dig
det hände även Mig
så låt de va o vila ett slag

Vi har inte tid
att gräva djupare ner
för det tar
ett
tag
till

För Jag lämnade tiden åt sitt eget öde
Jag lämnade sången och livet Jag hade
För att va me Dig
Jag lämnade solen och vintern
och havet
Jag lämnade drömmarna
isen och kylan
för att va med Dig
Du värmde Mig

Det är inte lätt
nej faktiskt svårt
när orken är slut
ingen kan hjälpa Oss ut
det är bara att ta sig upp och slåss
för Vi
behöver Oss
Jag och Du
och alla andra

Nu har Vi så
mycket mer
än Vi ger

Men de gör ju
ingenting
för de får Vi
tillbaka sen
och då
har Du
hittat
hem




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Melisaac
Läst 643 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-14 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac