Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen


En nostalgisk symfoni

Jag lever på nostalgi
en inre melodi
som spelar mina steg
två steg fram
ett steg bakåt

Jag lever i en fantasi
drömmer mig bort

En symfoni
toner av det förflutna
länge glömda
Övergivna
gömda

Ändå minns jag
påminns om
vem jag är
Lever för
så många fler nu

Hjärtat växer springer
rusar ikapp
Alla ska få plats

Men jag spelar
mina steg
ett steg fram
två steg bakåt

En värme fyller sinnet
driver mig
längre tillbaka
till den
Jag är






Fri vers (Fri form) av Melisaac
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-04 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac