Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en annan tid Samma himmel Samma vi


Intern hårddisk

Vi trodde vi var eviga
Kalla fötter i sanden

Vi såg inga hinder
som låg i vår väg
Vi lät aldrig någon inkräkta på
Vår sfär

Länge har jag levt
Med rädslan i handen
Låtit den styra mina val
Rädslan att ensam stå kvar

Tiden läker och fyller tomrum
kan tiden glömma?

Konturerna av de vi var
Fyller mitt inre med drömmar

Pusslet är komplett
En pärla vi fann den

I en annan tid
samma himmel
Samma vi

Åldras hjärtat?
Åldras själen?
Åldras skalet?
Åldras jag?

Viskande
Lugnande
Värmande

Lever vi kvar
I våra minnen




Fri vers (Fri form) av Melisaac
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-08 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac