Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyanser i våra tankar Där uppe Någonstans


Lustgas

Stå stark
bägge benen på jorden

Håll mig och säg de rätta orden
Se på mig och du vet vad jag tänker

Springer

Snubblar

Falller i
Din famn

Hitta rätt
Hitta fel

Hittar dig
Överallt

Gör mig hel
När jag letar fel
Fel
Fel
Fel
Väg

Tar den raka vägen fram
Men ändå
Ser jag
ingenstans
att ta vägen

Vilse i en skog

tankar som inte
borde vara här

Låter inte mig få plats
Och andas
                     
Jag vill bara få vara och andas

Inte låta
rädslorna styra


En fot i taget

Tar mig
närmare
Vårt mål

Men du gissar inte rätt
ändå

Det är enklare att säga
än att göra
För många ord på min tunga
du vill höra

Moln på vår himmel
Seglar i väg
Med dom

Hoppet finns
ännu kvar
låter mig finnas

Se nuet i vår lilla värld

Lugnet
som finns där
ibland
Lyssnar noga allt efter hand

Står stark ett ben på jorden
Låter allt va
och ändå stannar kvar

Nyanser i våra tankar
där uppe
Någonstans

Drömmar
vi minns det
som ännu inte hänt

Lyckan kommer
närmare
Om vi bara kommer
närmare
Varandra

Vill vara här
vill vara kvar
Inte fly från
mig själv
och det
som var




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Melisaac
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-21 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac