part 1" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
part 1


Mystik







Jag vaknade upp på ett flygplan, mindes bara att vi skulle till Sydafrika,
men varför flög vi så otroligt lågt, var vi på väg att störta, nödlanda, vad var fel? Som jag fattade det var vi över mellersta norra delen av denna väldiga kontinent; stäpp, slumkvarter, masonit, plast, tyg, vadsomhelst som byggmaterial, och vi flög 30 meter över staden, förorten, som aldrig tycktes ta slut. Stolsgrannarna förstod inte engelska och bara log varmt mot mej.
Jag beställde raskt in två åttor vodka, för det här kändes inte bra.
Flygvärdinnorna som jag inte visste om de var kvinnor eller män, kunde inte heller engelska, de var väldigt långa, ungefär 2.20, och var tvungna att huka sej. De hade ett förunderligt ljus i sina ögon. De strålade underbara leenden.

En röst hördes i högtalarna som sa mitt namn, och att jag omgående skulle bege mej längst bak i planet. Jag svepte mina groggar och undrade vad fan nu då. Väl längst bak i jumbo-jeten så kom två värdinnor och tog mej bryskt i varsin arm, fortfarande med samma förunderliga leenden, med så mycket ömhet i. Jag blev förd in i ett litet rum, ombads ta av mej naken. Jag protesterade inte, bara gjorde det. Vi ska göra en tarmsköljning på dej med flytande ljus, informerade en av dom och gav mej en lång kyss.
Var inte rädd, det är helt nödvändigt, inget farligt. Jag skämdes, men av någon anledning så kände jag en tillit till dessa två förunderliga kvinnor, eller om det var män, eller... Jag ville iallafall inte börja bråka.




Prosa (Novell) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-14 21:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En spännande berättelse om en dröm...att skö´ljas av ljus..kan det vara bättre
2008-08-15

  lyckeli
Nice ; ). Flugit många gånger till Sydafrika, märkligt nog har aldrig detta hänt mig....
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP