Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visar vägen in

Hej,
så du klev rakt in
med skorna på.

Väckte de
släckta
bränderna.

Jag tror
du förstår.

Att pekar jag
dit
är du där.

Så för all
del stanna
gärna kvar.

Alla dörrar
visar vägen
in.




Fri vers av Alexander F
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander F
Alexander F