Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan väl drömma hårt?

Den stilla frossan
kommer ibland
och gör mig feg.

Himlen kan falla
och skada mig,
det kan bli fel.

Jag behöver höra
att allt blir bra
slippa falla hårt.

Vi kan väl
drömma hårt
så att vi vinner.

Så att det inte gör ont
så att vi klarar oss.

Om nätterna,
vinner vi då,
om nätterna?

Om dagarna,
överlever vi då,
om dagarna?




Fri vers av Alexander F
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander F
Alexander F