Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet börjar om

 

 

Himlen andas stjärnfrid


Längtan och sorgen andas kärlek


Kysser dej i vågbränningarna


Mareld i dina ljumskar


Våra själars ljus förlöses i natten


Våra skrik ekar mot klipporna


Livet börjar om 


 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-15 20:47



Bookmark and Share


  sunflower
varm o äkta

sann
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP