Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum av förundran


Medan stenarna talar
genom sin tystnad

och stjärnorna genom
sitt stilla tindrande

förblir jag själv stum
av förundran

en tillfällig vandrare
på dessa stigar




Fri vers av Masse
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-20 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse